Vintage art memberikan perkhidmatan kepada para penggemar fesyen vintage yang mahu tampil berbeza dengan pakaian atau aksesori sealiran. Perniagaan ini ditubuhkan pada 24/1/2009. Kami memilih untuk mencuburi dalam bidang ini kerana kami adalah kolekter barangan vintage dan dipasaran harga vintage adalah tinggi yang mempunyai nilai autentik sesuatu barang dan sejarah yang dimilikinya. Selain itu, kami menjual pakaian baru yg berjenama yang susah didapati di Malaysia.Barangan kami adalah tulen dan berada dalam kondisi yang baik.sebarang pertanyaan boleh menghubungi afiq 0127331372

Total Pageviews

Followers

Tuesday, August 9, 2011

waikato rugby club NEW ZEALAND


The Waikato Rugby Union (WRU) is the official governing body of rugby union in the Waikato area in the North Island of New Zealand. Its senior representative team competes in the ITM Cup (formerly known as the Air New Zealand Cup), and won the inaugural Air New Zealand Cup in 2006.
Waikato Rugby Union was founded in 1921. The senior representative team plays its home fixtures at the Waikato Stadium in Hamilton. The union's colours are red, yellow and black.

 size : pit 22" length 28" (L)
condition 10/10
made in new zealand
price : sold

No comments:

Post a Comment